Post by marbimofsuhea on Feb 16, 2022 1:28:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blades of Brim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blades of Brim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok glitch kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Blades of Brim 2022 version ▞▞▞
MUTANT GENETIC GLADIATORS ezüst érmék és Arany ...
Ha tetszett a Subway Surfers, akkor ez is tetszeni fog, ez alapvetően ugyanaz, csak egy fantáziakörnyezetben. Szórakoztató és addiktív, akárcsak előfutára.
A fiókom össze volt kapcsolva az FB-vel, de nem haladtam meg, kérem, fizessen vissza.
Korábban 5 csillagra értékelte, de..... A játék időnként len00by a futásom során. Szintén egy ilyen játék lényege, hogy lássuk, meddig lehet elmenni, de valamiért megnehezítik és meghosszabbítják a portálok/portálok küldetését, ahogy a játékosfiók szintje emelkedik. Nos, ez nevetséges... a nehézség csak attól függ, hogy milyen messze van az ember az aktuális futásban (1-től kezdődik, és 1-gyel nő minden alkalommal, amikor a játékos átadja vagy elpusztítja a kristályt a szemgolyóval)
FRISSÍTÉSRE VAN SZÜKSÉGÜNK. NAGYON JÓ JÁTÉKKONCEPCIÓD VAN, ÉS EZ VALÓBAN JOBB, MINT A METRO. KÉRJÜK, HAGYJON MEG NÉHÁBRA.
jo
Régebben csatlakozhattál a facebookhoz, hogy felhőbe menthesd az adataidat, de most azt vettem észre, hogy még csak a facebookra sincs lehetőség csatlakozni, így elvesztettem a fejlődésemet... de jó játék...
Csak újra akartam játszani ezzel a játékkal, mert volt egy mentésem a facebookomon. De képzeld... Nem tudsz bejelentkezni a Facebookkal, mert nem tudja betölteni a bejelentkezési részt. Amíg nem tudok bejelentkezni fb-n, addig marad 1*
Ez egy jó játék, de egy idő után egyszerűen leállt, nem hajlandó betölteni, és tényleg nem tudom, miért. Kérem, egyelőre javítsa ki, csak megpróbálom frissíteni
16417. blades. 16418. ensure. 16419. limits ... 16764. brim. 16765. countermand. 16766. goggle ... 23391. android. 23392. kansas. 23393. nonexistent.
Akár ez is tetszhet · Blades of Brim · Akció Által: Sybo Games ApS · * Ingyenes 4 napja · 4.0 (1) Változat: 2.19.2 · Listák: 0 + 0 Pontok: 0 + 7,333 This free game
Higgye el, csalódott voltam az 1 csillagos értékelés miatt az Fb-kapcsolat problémája miatt, most az új frissítéssel és a diszcord grp-vel..A fejlesztő nagyon szeretné tudni a játékosok javaslatait..4 Csillagértékelés ehhez a kezdeményezéshez.. Még mindig vannak apró hibák, mentés A játék nem lett letöltve, de most már biztos vagyok benne, hogy a fejlesztő kezelné ezt..Köszönöm a fejlesztőnek
Jó lenne, ha több tartalom vagy frissítés lenne. Folyamatosan elveszítem a fejlődésemet. A zsákmány nagyon durva. Szuper lehetett
State of Survival: The Joker Collaboration Stratégiai játékok wio
Amikor kinyitom a karimáit, nem mutatja meg a szintet, amelyen vagyok, hanem egy másik szintet mutat, amelyen nem vagyok, amelyen túl vagyok mobilon ez nem történik meg☹️😶 V.Bad
Ez a játék nagyszerű. Csak egy problémám van. Folyamatosan visszaállítja a fejlődésemet, és nem nyugtázza a vásárlásaimat, amikor legközelebb bejelentkezek játszani. SYBO játékok, oldja meg ezt a problémát. Köszönöm.
Frissitéseket kérek mivel mpst már videokat sem tudok nézni benne mivel kidob!!
Volt néhány hangprobléma! A telefonom bírja a nehéz játékokat, de a hang olyan, mintha akadozna és lassított, de a játékmenet normális. Kérjük, javítsa ki
Néha törli az előrehaladást :^), szomorú, mert ez egy rendkívül jó telefonos játék
Imádtam a játékot a legutóbbi frissítésig. Glitchy, mint mindenki kiszáll. Eltávolítva.
Remek unaloműző...
Nagyon jó, de ki tudnád javítani a Thinderlord szilánkjával kapcsolatos hibát, mert amikor a csata rohanás aktiválta az ellenséget, folyamatosan visszajönnek a halálomba... Az összes villámkard a harci rohanással együtt van ezzel a hibával..!! És jön valami frissítés? Kösz!! 5 csillagot adok, ha javítják!
Blades in the Dark is a tabletop role-playing game about a crew of daring scoundrels ... Explore a worldwide cityscape filled to the brim with adventure and
Hú, hosszú várakozás után végre frissült a játék, évek óta telepítve van a telefonomra. Ez a kedvenc játékom, amikor sorban állok, vagy nagyon szórakoztató az idő múlása. Köszönjük a frissítést.
fantasztikus játék és nagyszerű grafikai tervezés. Szerintem a legjobb offline játék
Ez egy nagyon jó játék Sybo!
Régen játszottam ezzel a játékkal, elég jó ahhoz, hogy élvezetes legyen, de az előző készülékem tönkrement, és itt vagyok néhány év múlva, és nem tudom visszakapni a mentésemet, mert nem működik a facebook kapcsolat, javítsd ki
A játék nagyszerű volt, de ha egy idő után újratelepítem, akkor sem tölti be a fejlődésemet, miután csatlakoztam a játékokhoz és a Facebookhoz.
Nem értem... nagy lehetőségek rejlenek ebben a játékban, de az összes alkotó meghalt? Ehhez frissítésre van szükség! Hamarosan eltávolítom a játékot...
Harry tsindos, Ios 6 appsync repo, Drepung kloster, Talli love, ... Comparar dos fotos, Jon jones x quinton jackson, Razor blades in hat brim, Erik o mackan
Ez a játék teljesen fantasztikus. Szinte minden időmet ezzel töltöttem. Ez egy futó kalandjáték, különleges karakterekkel, gratulálok a készítőknek.
A legfrissebb frissítés rontotta a játékot, olyan, mintha be kell fejezned, különben nem lépsz feljebb, ez a szabály. Ezt a játékot szórakozásból játszom, és ezek a szabályok a szórakozásnak éppen az ellentétei
Unalmas, a fogaskerekesek rosszak. Az első dobozomra Purple-t kaptam, és nem érzem, hogy szükségem lenne másra a fegyverekből. A készségek használata nem kellemes, a felszereléshez pedig prémium pénznem szükséges. Ha már a valutáról beszélünk, évekbe telhet, hogy valami közepesre gazdálkodjon. Vannak sokkal jobb futójátékok.
Néhány éve játszottam ezzel, és úgy döntöttem, hogy újra telepítem, de a telepítés után nem tudom csatlakoztatni a Facebook-fiókomhoz, kérem, segítsen, elvesztettem az összes statisztikámat és felületemet.
Mostanában minden alkalommal, amikor meghalok, fekete képernyőt kapok, a játék még mindig fut, és ha fizetek az újraélesztésért, akkor a revive képernyő továbbra is a képernyőn marad, mintha nem fizettem volna, de a karakterem fut a háttérben, és néhány másodperc múlva ugyanazt a fekete képernyőt kapom.
Csak 1 etlen 1 bajom van vele, hogy nem ment google accounttal...egyébként az egyik kedvencem, régen sok jó cuccom volt, de ezek sajnos elvesztek, mert új eszközön kezdtem el játszani. Amúgy mindenkinek ajánlom, de a fejlesztők legyenek szívesek beletenni ezt a kis plusszt. Remek grafika, szinte mindig van event, nincsenek túlárazva a ládák, nem is vártam mást a Subway Surfers készítőitől.
túl nehéz, de szép játék, de időnként eltörik és utálom
Hiiii! Évek óta játszom ezzel a játékkal! De néha elfoglalt volt. Nagyon csalódott vagyok. Mert valahányszor visszatérek a játékhoz, nincs semmi ÚJ! A térkép továbbra is ugyanaz, a tárgyak továbbra is ugyanazok, a hősök továbbra is ugyanazok. Mit szólnál hozzá, ha új térképeket, hősöket, fegyvereket vagy háziállatokat adnál a játékhoz? Izgalmasabb lesz. Köszönöm uuu! 😊
Ez egy szórakoztató játék, de nem tudok csatlakozni a Facebookhoz. Android 10-en játszom, és minden alkalmazás frissítve van. Megpróbálta a gyorsítótár törlését is. De mindig azt írja ki: "Nem lehet csatlakozni a Facebookhoz".
nagyon klassz játék, szép funkciók... feltétlenül nézd meg, ha időgyilkosra van szükséged. nem nagyon kell mást mondani
Jo a játék csak kin00by samsung galaxy j5 2016
Legjobb
letöltés Blades of színültig 2.18.1 android Aermoo R1
Generátor Pénznemek és Drágakövek Azért, Hogy Blades Of Brim ...
Blades of Brim ઍક્શન nvs
Blades of Brim অ্যাকশন lugs
Szuper játék, mert a játék érdekes dolgokat tartalmaz a játékban
Blades of Brim Laga crso
Blades of Brim Action ewq
Zseniális, mindig jól megy, simán öli a Subway-t!
A világ legjobb játéka!!!!😙😘😚😍 igen