Post by marbimofsuhea on Feb 16, 2022 1:25:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atļaut krāpšanos ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
tā ir lieliska spēle, kurā apvienot torņus un notriekt ienaidnieku
Nevar spēlēt
Jautri spēlēt, un, godīgi sakot, tas mani tur stundām ilgi, ik pēc diviem ir jauna robeža, un man tas patīk
Pēc kāda laika kļuva garlaicīgi
Spiežot pogas, un, ja darāt to ātri vai tērējat naudu, varat nospiest vairāk pogu, tas ir nemierīgs griezējs, kas izliekas par spēli.
Lielisks laika slepkava
Turret Fusion Idle Clicker Casual hjqt
KATRU REIZI, KAD ES SPĒLĒJU ŠO SPĒLI, TAD TO ATSALĒJIET, TAD SPĒLĒJIET VĒLreiz!!!!!!!!
Hmm labi
Ne pārāk laba spēle. Tam ir tādas pašas problēmas ar tiem, kuri maksā par spēļu spēlēšanu. Jūs nevarat vienkārši spēlēt un tikt uz priekšu. Jūs ātri.attiecāties uz galvenajiem ceļa bloķējumiem. Tas ir žēl.
Jautra maza spēle laika gājējam. Pavadiet dažas minūtes, spēlējot šeit un tur, un ļaujiet tai darīt savu.
Labi
Piedod, ka tu mani tik ļoti vīlies, ka man nokrita galva
Mīlu to. Man patīk, kā viss ir nepieciešams, lai to atbloķētu, cik ilgi tiek savākta BioMass, torņu pāksts ātrums un tornīšu rindas pilināmajos podiņos.
Šī spēle ir lieliska, jā, man ir jāgaida, lai saņemtu naudu, bet es mīlu spēli par visu
Es tam dotu 5 zvaigznes, ja tas nebūtu tik sasodīti izsalcis.
laba laika slepkava. nav pietiekami daudz izaicinājumu, izņemot, lai iegūtu augstāku vietu un izveidotu lielākus ieročus.
Turret Fusion Idle Clicker Nezahtjevne igre ixvs
vajag jaunu atjauninājumu ar vairāk torņiem
Minion Rush: Running Game የተለመደ mzz
Tas kādu laiku ir jautri, bet ātri atkārtojas.
ES NENOLIECINĀJU!!!!!
Interesanti, kad viņi tiks iesūdzēti tiesā par Stargate sg1 varoņu izmantošanu. Nekādas oriģinalitātes vispār. Slinka spēļu veidošana.
Tās ir diezgan vienmuļas resursu kolekcijas spēles. JŪS, WANKERS! SPĒLE SĀKĀS ATKĀRTOTI, KAD JŪS NOBEIGĀT, UN LIEK TO SPĒLĒT. WANKERS!!!
tas nekas
Neatceros skaņas iestatījumus. Iestatiet visu, lai izslēgtu skaņu, un, kad nākamajā dienā sāku spēli, tā izskanēja pilnā skaļumā, neskatoties uz skaņas iestatījumiem, kas joprojām bija 0.
“Atiestatīšana” prasa pārāk ilgu laiku, kas sniedz ļoti maz priekšrocību salīdzinājumā ar citām spēlēm ar tādu pašu funkciju. Zelta iepakojumi pēc atiestatīšanas var būt dublikāti, kas ir izšķērdība.
Diezgan labi laika tērētājs
Gg
Ienīst, ka likāt man pārskatīt
Tas ir pieklājīgi
Viss kārtībā
Tā ir ļoti jautra spēle, kas ir ļoti relaksējoša un mierīga.
Viduvēja lietotne. Uzrakstīja atsauksmi par lietotnes valūtu, kas ir pārāk augsta.
Kaut kā lēns
Gribējās dot tikai 4* - bet tas JAUTĀJA, vai spēlētājs vēlas atļaut "baneru reklāmas" (par 20% palielinājumu)... NEticami! PALDIES! BRAVO! ŠOKĒTS... Šī 'spēle' ir INTENSĪGA un 'prāta sastindzis'... Saprāta labad nācās pamest... [Rediģēt:] pameta 5. *; šis 'izstrādātājs' ir atradis veidus, kā iegūt ieņēmumus no reklāmām, kas atstāj amatierus putekļos!!! Bet... [Rediģēt:] paņēma 5. *... Pārāk daudz "Stragglers" Got Away - slikta 'reklāmas' apstrāde... Jebkurš cits "koncerts" ir pārāk izdevīgs, lai vienkārši atdotu... Maksā man, un es darīšu palīdzēt uzlabot šo "lielisko" "spēli" ?!
Jūs spēlēsit šo spēli kādu laiku, pirms tā kļūs mānīga. Turret uzlabojumus var iegādāties ar spēļu resursiem, līdz tie nav pieejami - tad jūs tērējat RL skaidru naudu vai iztērējat "speciālo spēļu valūtu", ko var iegādāties ar RL skaidru naudu. Es biju pavadījis tik daudz laika spēlējot (un ar prieku noskatījies vairākus videoklipus un divreiz samaksājis 0,99 USD par vienu un to pašu jauninājumu), ka esmu diezgan dusmīgs par savu izšķērdēto laiku, līdz brīdim, kad šīs maksas par spēli parādīs savas īstās krāsas.
Gooo
Jūsu pamata sapludināšanas spēle. Grafika ir godīga.
Tā ir laba spēle
tā ir laba spēle, bet, lai nopelnītu naudu katru reizi, manuprāt, es uzskatu, ka jums nevajadzētu to maksāt ar īstu naudu, jo, iegūstot punktu spēlē, jums ir jāmaksā spēles nauda, bet tas ir mans ieteikums
Nepieciešama labāka grafika
ir spēle! daudz jautrības! sols sols sols!
Ne gluži spēle. Es domāju, ka šī ir mazāka spēle nekā pat bezjēdzīgākais dīkstāves klikeris. Tiešām nav nekādu torņu aizsardzības aspektu. Tas viss ir mēģinājums piesaistīt cilvēkus kaut kam bezjēdzīgam, lai gūtu ienākumus no reklāmām. Es varu to zināmā mērā respektēt, bet vismaz kaut kādā veidā padarīt to izklaidējošu...
Es domāju, ka katra reklāma šajā spēlē mani tik ļoti nekaitina, tāpēc šī spēle ir laba
Šī spēle man patiesībā ir labākā spēle, un man patīk, ka tai ir iespēja to izveidot, lai jūs varētu to restartēt.
Hahaha kāda jēga?
Ja grasāties uzpirkt spēlētājus par atsauksmēm, padariet to vairāk nekā 5 monētu vērtībā, un jūs, iespējams, saņemsiet no manis vairāk nekā 1 zvaigzni.
Ļoti vienkārša spēle, kas var tevi aizraut, ja vēlies. Nekas īpašs.
Lieliski. Izbaudīja to
Oho
Pārsteidzoša spēle. Pārsteidzošas ieroču vēlmes. Lejupielādējiet to un izbaudiet. Es ļoti izbaudu šo spēli
Šī spēle ir patiešām jautra, tā var atkārtoties, taču tā joprojām ir jautra.