(Android) Tactical War: gra obrony wieży oszukiwać kod nieskończony zasób
Feb 16, 2022 1:18:54 GMT -5
Post by marbimofsuhea on Feb 16, 2022 1:18:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tactical War: gra obrony wieży ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tactical War: gra obrony wieży IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieskończony zasób ▞▞▞
▞▞▞ Tactical War: gra obrony wieży 2022 version ▞▞▞
Ta gra nie jest aż tak interesująca. Pomyślałem, że najpierw użyjesz swoich ulepszeń, ale tak nie jest. Wtedy zaczynasz tylko od 100 dolarów, za które kupujesz swoją pierwszą wieżę. Następnie pieniądze wtaczają się powoli i nawet jeśli zniszczysz obiekty, to nie wystarczy, aby szybciej ulepszyć swoją wieżę. Zanim ulepszysz swoją pierwszą wieżę, będzie trwała długo, powoli i przeciągała się. Jeśli deweloperzy zmienią sposób, w jaki zdobywasz swoją pierwszą wieżę i jak wolno napływają pieniądze, myślę, że byłoby lepiej.
Super gra : prawie nie ma reklam, jest pełno ulepszeń i upgrade-ów, gra jest bardzo przyjemna, piękna grafika... Czego chcieć więcej? Tyle, że zgadzam się z ludźmi piszą, że piąty poziom jest najlepszą odpowiedzią. Ale żeby pisać że gra jest do dupy?! Opanujcie się. I nadal nie mogę przestać śmiać z co piszą takie rzeczy Twórcy odpisują im: za pomocą jeśli masz problemy ludzie ludzie inni taktyk🤣. A reszta: wam dziękuję jeśli to czytacie, i jeszcze śliczniej twórcą tej gry. Pa😋
Ta gra zasługuje na tytuł, jest bardzo taktyczna i zabawna
GLaDOS pojawia się również w rozszerzeniu do obrona wieży gra Siatka obronna: ... Editor Randy Smith commented that the battle with GLaDOS was "easy",
Gra działa świetnie, ale jest niezwykle frustrująca – misja 6: jest nie do przejścia. Mam wszystkie ulepszenia hangaru, których poziom nie uniemożliwia mi używania, a nawet z nimi nie wystarczy, aby wygrać. Masz tylko tyle $, aby zbudować 1 wieżę karabinu maszynowego i możesz ją ulepszyć tylko raz, przez falę 3, do tego czasu małe ciężarówki przelecą obok i @ co najmniej 4-5 z nich opuści mapę przed zakończeniem czasu odnowienia zdolności warp. Nawet w przypadku wież powolnych i zasięgowych nie pomaga to na tyle, aby misja nie zakończyła się niepowodzeniem.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 頭脳系 rfp
Potrzebuje więcej opcji Akwizycja On Target
NIE MUSISZ PŁACIĆ ANI OGLĄDAĆ SZALONEJ ILOŚCI REKLAM. Edit- teraz jest oczywista próba zdyskredytowania naszej dobrej rozgrywki. Bomba jest bezużyteczna 2 da większe czołgi, również bez względu na użytą taktykę, wyniki są takie same. Tak, trochę nudne.
Tactical War: Tower Defense Game Strategiya jhs
Sprawozdanie Dziekana Wydziału Matematyki, Informatyki i ...
Perang Taktis: Tower Pertahanan Strategi mfb
Wszystko szło świetnie do poziomu 8. Ta mapa jest zbyt duża dla mojego ekranu Note 10+. Musiałbym przewijać w górę iw dół, aby zobaczyć, co się dzieje, zmniejszając twoją zdolność reagowania. Gdybyś tylko mógł zmniejszyć ekran.
Fajna gra, choć denerwuje, że nie mogę bardziej kontrolować wież (na przykład mówienie im, żeby strzelali do ostatniego, pierwszego, najsilniejszego itp.)
Potrzebuje ponad 20 map. Ukończono wszystko na 3 gwiazdki w mniej niż tydzień, bez płacenia za nic. Więcej map, więcej wyborów.
Muszę cofnąć się przez poziomy, aby uzyskać dodatkowe pieniądze na ulepszenie, ale poza tym całkiem fajnie?
Po 20 rundach aplikacja jest gotowa. Brak nowych misji. A więc około 5 godzin rozgrywki. Poza tym po ustaleniu strategii jest tak samo dla każdego toru, aby wygrać. Nudy.
Czas na cotygodniowy przegląd najlepszych gier na Androida! ... Guns Train Merger Hyperdrome: Tactical Battle Racing Jak zawsze, czekamy na Wasze komentarze
Znudziłem się po trzeciej fali w samouczku. Grafika jest zupełnie nieciekawa.
Tactical War: Tower Defense Game Strateegia xhn
Gry na Xbox z rabatem do 40% ... Battle Chasers: Nightwar to gra RPG inspirowana klasykami konsolowymi i kultowym komiksem z lat 90.
Klasyczna obrona wieży. Wciągający z fajnymi zasadami ekonomii
Gra bardzo dobra,mi się podoba
Tactical War: gra obrony wieży 2.6.2
Gra prosta, oddalona od normalnego tempa (2 dni)... pierwszy bez zahamowania możliwości rozwoju, ponieważ już na mapie 10 z 20 mamy prawie max rozwinięte i dalsze czynności nie ma sensu. Drugi minus, że jest tylko 20 map i zostań tylko wybrać gierkę po 2 dniach. Nastawienie na reklamy w tak, ale energie zasługuje na 3, ale każdy chce mieć coś z twórczości i też dało się wytrzymać... Nie wyskaki cały czas.
Bardzo dobra strategia w starym stylu. Brakuje może typ wiezyczek i np. surówka surowcowa. Czekam na część.
Ogólnie rzecz biorąc, całkiem fajna gra, mniej prawdziwa gra TD, bardziej ... gra logiczna TD. Mimo to było bardzo fajnie. Daję 4, ponieważ chociaż jest to bardzo zabawne i polecam... byłoby całkiem niesamowicie, gdyby po pokonaniu go pojawił się tryb piaskownicy / nieskończony, czy coś, jakiś powód, aby nie pobierać i grać dalej, lub po prostu rób to, co chciałem robić przez cały czas, kiedy leciałem, i mam szalone konfiguracje wież, które sprawiają, że jestem prawie niezwyciężony ... ale ogólnie bardzo fajnie, ZDECYDOWANIE spróbuj!
dalsze dalsze aktualizacje? Jakieś więcej? Bym dodał przeżycie.
Uwielbiam tę grę, tylko żałuję, że nie ma więcej poziomów, abym mógł grać dalej
Tactical War: Tower Defense Game Strategiya jhs
bardzo dobre reklamy gier to rzadka, konfigurowalna gra z możliwością aktualizacji
BYŁ zabawną 5-gwiazdkową; gra obrony wieży. To była wciągająca gra typu stategy, która była idealna… Teraz mają cię w bezruchu na poziomie 6. Bez możliwości rozpoczęcia z większą ilością pieniędzy; dlaczego twórcy mieliby zrujnować tak dobrą grę, robiąc rundę 3 poziomu 6 i niemożliwą wygraną (szczęście, że mam serca pod koniec poziomu 3)... Proszę naprawić ten problem, aby zrobić coś z tym poziomem lub innym podobnym
Potencjalnie najlepsza gra w kategorii niestety zawiodła, ale fakt, że po prostu nie zarabiasz wystarczająco dużo pieniędzy, aby zbudować lub ulepszyć wieże. Napraw to lub po prostu zrób ulepszenie za początkowe pieniądze w wieszaku lub zarobione pieniądze na ulepszenie w wieszaku.
Dopiero zacząłem, na razie tylko 6 lvl, ale łatwe i przyjemne. Za jakiś czas opublikuję zaktualizowaną recenzję, ale jest to szybki zabójca czasu zabawy, w który będziesz grać w dziesięć sekund, podczas gdy rundy są krótkie, 5 minut lub mniej. Aktualizacja, podczas gdy przez jakiś czas jest zabawna, poziomy wkrótce wyprzedzą ulepszenia, które otrzymujesz za darmo. Płać, aby wygrać, chociaż nie wygląda to na zbyt drogie.
Trudne, ale bardzo satysfakcjonujące!
Nie da się przejść nawet 1 poziomu? Za mało hp za sztukę jednostki i za mało biją twoje jednostki mojej 1 1 gwiazdka
Clash of Beasts: Kody do obrony wieży&Włamać się ... Will you master the tactic of beast warfare and defend your base from ... Cechy gry:.
Łatwe. spoko gierka
w Strategii na rzecz Odpowiedzialnego Rozwoju. Po raz pierwszy w historii III RP tworzymy perspektywę skutecznej obrony państwa i jego żywotnych interesów.