Post by marbimofsuhea on Feb 16, 2022 1:06:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai padidina kristalus ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
Žaidimai kažkada buvo vienas geriausių pramogoms skirtų žaidimų ir vienas populiariausių žaidimų pagal „YouTube“ algoritmą. Tačiau bėgant laikui jaučiu, kad šį žaidimą mylimas kūrėjas visiškai pamiršo ir nutraukė. Aš tiesiog turėjau tiek daug dalykų, kurių norėčiau, kad būtų pridėta kaip lygio kūrėjas, kurį turėjo kompiuterinė versija. Kitas yra tiesiog daugiau laisvės, pavyzdžiui, galbūt automobilių kūrėjo dalykas, kuriame galite pasirinkti dalių stilių iš dabartinių automobilių. Prašome nepamiršti šio žaidimo. Plz.
Tai nuostabus žaidimas, aš skiriu 4 žvaigždutes vietoj 5, nes yra daug kitų transporto priemonių, kurias turite nusipirkti ir tai nėra taip smagu
Nuostabus žaidimas Manau, kad tai tobulas gyvybiškai svarbus automobilių žaidimas. Tai tikrai juokinga, nes galite eiti į didžiulę rampą! DAUG JUOKO!!!!!!!!
Plz freeeeee neblogas
Geras žaidimas, bet jam gali prireikti daugiau atnaujinimų, ir aš nusivylęs, kad išleidau 50 dolerių visoms pakuotėms... puikus darbas...
Turbo Dismount™ Simulacije trt
Nėra naujų žemėlapių, kuriuos būtų galima pasirinkti, pataisykite tai
geras žaidimas
Šis žaidimas yra nuobodus, grafika yra bloga ir jūs
Atrodo smagiai ir turi aukštus įvertinimus. Vis dėlto labai piktinuosi dėl to, kad jums reikia prieigos ir leidimo. Kodėl norite tvarkyti mano telefono skambučius? Labai mažai tikėtina, kad iškęsiu bet kokį nusivylimą dėl šio žaidimo. Man pakankamai nuobodu, kad galėčiau tai pabandyti, bet tu, invazinis, didysis brolis, supykdai mane nuo pat pradžių.
Biški pabosta bet vistiek galit pandyt gal patiks ir neatsibosb^^
Jų sukčiavimas buvo gana nuobodus, nes jie turi tą pačią programėlę automobiliams siųsti, o jūs tai darote nuolat ir vėl, manau, jie turėtų sudaryti testamentą, kurį galite nusipirkti kitų karslakų su monetomis, nes tikrai nuobodu, bet taip, žaidimas buvo geras pradžioje. Scottas šiuos naujus darbuotojus ir aš norėčiau manyti, kad jie gavo, bet žaidimas nebuvo toks geras, todėl iš dalies tikrai patiks gauti žaidimą, bet Palm turėtum o taip, žaidimas nuobodus😡🤬😡🤬😡😤
neveikė automobiliai nepajudėjo ir dviratis juat apvirto
Man labai patiko yra daug zonu ir net nezinau ka pasakit labai patiko tiktai🚗
Geras kai ner ka veikt)
O rožinis žaibas
Boo, siurbia vairas, visada neveikia, net aš jį sukau, tai neleidžia man pasukti neatsisiųskite šio žaidimo
blogiausias išmontavimo žaidimas man nepatinka, nes jis visada rodo prisijungimą prie „Google Play“, kai bandau jį atsisiųsti, jis nebus rodomas, pataisykite tai, prašau!!!
Man labai patinka, kad galite tinkinti takelį, bet aš noriu, kad galėtumėte išmokti kitus skinus ir visa tai, kad nebūtų taip sąžininga, nes kiti vaikai neturi pinigų, todėl jie tikrai nori gauti tos odos ir įvairių rūšių daiktai, bet jie negali to gauti, todėl tai nėra sąžininga tiems, kurie turi visa tai
Žaidimas „Neblogas“.
Priežastis, kodėl aš tai nurodžiau, yra todėl, kad negaliu skristi su naikintuvu, nes nežinau kaip, bet jei pataisysite, šie žaidimai yra visiškai puikūs
Turbo Dismount™ Simulaatio dxk
Turbo Dismount™ સિમ્યુલેશન tpph
smagu, reikia geresnio droselio ir vairo valdymo, be to, tai smagu
Sveiki, MAN NUO 2016 M. NUO 2016 M. IŠJUNGTAS TURBO, BET DAUG JŲ IŠTRINČIAU, KAD DAROTE TĄ TĄDĮ DARBĄ VĖL IR VĖL, IR TIK 12 ŽEMĖLAPIŲ, IŠ GALITE PASIRINKTI, IR TURITE TIK RIBOTUS AUTOMOBILIUS, GALITE NAUDOTI KAI KURIUS „LVIDEOS“ ARBA „B“ žemėlapius. AUTOMOBILIŲ IR ŽEMĖLAPIŲ TURI MOKĖTI JIEMS PINIGUS IR MANAU, kad ŽAISTI TIK 1–2 KARTUS PER DIENĄ TIKRAI džiugina, O JEI ŽAISI DAUGIAU NEI DU KARTUS PER DIENĄ, TAI PADIDĖS PASLAUGUMAS. ŽAIDIMAI, MANAU, BET KITA TAI G
Blogai, kad net negalite valdyti transporto priemonių!! Pataisyk tai
patinka žaidimas, bet valdymas yra labai blogas. Jis įstrigo valdiklio režimu. Ir aš negaliu pakeisti savo kepurės įstrigo kepure I HATE!!!!😠. Pastaba gamintojui PLZ FIX THIS PLZ.
Lab as man patiko
Indian Cooking Star: Food Game آرکیڈ mcu
Vienas mygtukas mazai ka gali pakeisti nes viska lemia atsitiktinumas. Nevertas demesio
„Lego“ žaidimas man netinka
Šis žaidimas tikrai įdomus, bet ar jame yra visos internetinės funkcijos ir kai kurie kiti dalykai, ar galite įnešti į šį žaidimą kraujo efektų ir į veidą, aš galiu padėti savo personažui, prašau, kad jie būtų ištempti
netyčia ką nors nusipirkau ir net neleido man įdėti kortelės ir nesu tikras, ar grąžinau pinigus, o planšetiniai kompiuteriai mirė
Smagu, bet pamečiau visus savo priedus, gavus atnaujinimą visi priedai (man jie priklausė) dingo ir dabar turiu juos iš naujo nusipirkti. Labai tikiuosi, kad jie tai ištaisys, o kadangi dar to nepadarė, nerekomenduočiau pirkti priedų.
Šis žaidimas yra baisus, jei jums nuobodu, tai yra pats šiukšliausias žaidimas, niekam nerekomenduokite. .
O Dieve, aš ieškojau TOKŲ ŽAIDIMŲ, BET TAČIAU AŠ TIKRAI RADAU ŠĮ ŽAIDIMĄ. tai labai įtraukianti ir tuo pat metu linksma. nerimauju su daiktais. tai kaip ledų kaušelis 3 viename. Mano mėgstamiausi dalykai žaidime yra šie: 1. teigiamos ir juokingos ragdoll funkcijos 2. daugybė transporto priemonių, su kuriomis reikia susimaišyti, ir tikras avarijos modeliavimas 3. nėra bugiškas ir vėluojantis ir jame nėra skelbimų. kaip sakiau, 3 in 1 žaidimas. rekomenduoju atsisiųsti šį linksmą legendinį ragdoll modeliavimą. atsiprašau už ilgą mano apžvalgą
Geras žaidimas ir labai faina kai atsitrenkė😄😃😀😆😂😹
Nelabai gerai spaudžia dujų pedalą....
Noriu grąžinti pinigus, aš spustelėjau nesustabdomus automobilius ir vietoj tų, kurių paprašiau, pirkau kitas transporto priemones
Nuostabu! Secret Exit Ltd. jūs esate GERIAUSIAS. Sklandi, nuostabi grafika, daug transporto priemonių, skudurinių lėlių, ko daugiau gali paprašyti... Šis žaidimas yra vienas geriausių žaidimų „Google Play“!